Cupcake Cup

Hejsan!
Nu har det tagit ett tag sedan jag skrev här igen.
Jag har nu haft min andra vecka av praktiken, vilket betyder att det bara är 1 vecka kvar. Det har gått sjukt fort och varit väldigt lärorikt.
Igår hade jag och 2 tjejer till hand om tonår, det var väldigt intressant. Vi hade cupcake cup. Det gick ut på att alla lag fick grundingredienserna till en mufins och sedan fick de buda på olika varor som de ville ha på också. Det blev ett stort utbud på muffins, och det fanns de som var godare än andra. 
 
 
Här har vi vinnarna. Detta var muffins med choklad. Tre olika chokladsorter.
Här är de som jag personligen tycker var de vidrigaste. Det är så att de bruna är vanlig muffins botten och sedan GRÖT på. Och de vita är enbart GRÖT med pyntgele och kaksmulor. Ni kanske förstår hur de smakade. Sedan hade de även lagt i pyntgele i botten på ett utav glasen vilket var en överaskning.
Detta var vanliga muffins som hade äppel och godis i sig. De smakade som äppelpaj. Dock var marsansåsen som de hade gjort av pulver och vatten inte lika god.
Detta var ganska så vanliga muffins. De hade en toppinte av florsocker, kakao och strössel på sig. Nackdelen var kanske att de var lite torra men det var inte så att man inte kunde äta dem.
Sedan har vi hulkensförvandling. Detta var goda muffins om man tog bort grädden. Det var så att de hade lyckatsvispa den så mycket så att det var nästan smör. Men annars var de goda.
 
Jag känner att detta får räcka. Ikväll ska jag kolla på film med ett gäng andra i kyrkan. Så det ska bli mysigt. Jag hoppas att ni får en bra helg så hörs vi!
 
 
 
Visa fler inlägg