Uppdatering på mitt liv!

Hejsan allihop!
 
Jag känner att jag vill skriva något här men vet inte vad så det får bli en uppdatering på mitt liv. I skrivandets stund sitter jag och har en svullen och smärtsam handled. Igår var jag på tonår i Taberg och då bestämde vi ledare oss för att visa ungdomarna hur man INTE ska göra. Vi körde den här när man slår på varandras händer till man ger upp. Fattar ni? Jag gissar att ni inte riktigt förstår så det finns en länk till en video ni kan kolla på här. Bara att trycka på bilden.
 
Men vad händer mer i mitt liv då?
Jo, just nu jobbar ja på en förskola i Bondstorp. Jag trivs bra där. Det är mycket att göra och man blir trött men det är ändå kul. (För det mesta) Utöver detta läser jag Samhällskunskap 1a2 och Naturkunskap 1a2 på distans. Jag ska göra mina prov nästa vecka! Önska mig lycka till. 
Annars gör jag inte så mycket. Jag går runt och är trött på mig själv. Jag behöver träffa folk. Jag har tröttnat på mitt eget sällskap. Det är tur att jag är tonårsledare i Taberg och Månsarp så att jag träffar folk där! Annars hade jag inte överlevt. 
Jag har också tröttnat på att bo hemma, jag vill flytta NU! Så är det någon som har en lägenhet ni vill bli av med så är ni välkomna att höra av er. 
 
Annars är det inte så jättemycket som händer. 
Veckan som kommer ska jag jobba Måndag-Torsdag. Skriva prov på Fredagen och åka till Tonår. Sedan på lördagen ska jag till Mullsjö. Då får jag träffa Anna igen, vi ska prata på Öppet Hus där så är ni sugna på att veta med om Volontärlinjen global så ta er gärna dit. Mer info finns på hemsidan Mullsjö Folkhögskola.
 
 
Sedan på eftermiddagen åker jag, Ellen, Sara och Sara till Aneby och ska vara hos Madde till Söndagen. Det ska bli super mysigt. Sedan på kvällen på söndage så ska jag, mamma och Desse på bio och se Skönheten och Odjuret. Det kommer bli bra. 
Så jag har en fullspäckad vecka framför mig. Men jag är taggad. Det ska bli najs. 
 
Ha det gott så hörs vi någon annan dag!
Adjöken!
0 kommentarer
publicerat i Livet
Taggar: Anna Lundberg, Bio, Bondstorpförskola, Familj, Framtiden, Fullspäckat, Förskola, Mullsjö, Mullsjö folkhögskola, Uppdatering, Vänner, jobb, livet
Visa fler inlägg