Ännu en vecka gick!

Hejsan!
Nu kommer min veckliga (heter det så) Uppdatering. Det har varit en bra vecka! Både jobbig och lugn. 
 
Måndags:
Hade vi Peace Work på besök. De hade en kurs som heter DRIV. Det var väldigt intressant, men också krävande. Vi satt och skapade ett projekt under hela dagen. Min grupp gjorde dock ett lite för stort projekt men det går att göra om man har tid och pengar. Vilket vi tyvärr saknade. På eftermiddagen sprang jag och Klara runt och letade efter grejer att fixa hennes cykel med. Det gick sådär. Denna kväll avslutades självklart med Idol!
 
Klicka på bilden för en länk till deras hemsida
 
Tisdag:
Peace Work var även här i tisdags. Vi fortsatte med projekten och samma sak som i måndags. Denna dagen var till och med längre än måndagen. Det slutade med att vi fick springa till matsalen för att kunna få någon mat. Vi hade även vårat första bönegruppsmöte, det var väldigt roligt och trevligt att träffa nya människor. Jag köpte även ett armband. Det står YEBO på det och genom att jag betalade 50 kr så har jag gett ett barn frukost för ca en termin. Det kände jag var super bra investering. 
 
 
Klicka på bilden för att komma till hemsidan
 
Onsdag: Vi hade besök från både Sydafrika och Zimbawe, en intressant dag med mycket engelska och nya syner på livet och kulturer. Maten på skolan är super god men denna dag var den inte topp! Det var rotmos och till efterrätt var det Aprikoskräm. Man kan tycka att krämen låte god men nej,nej.. Den var hård, torr och allmänt konstig i både smak och konsistens. Denna eftermiddag lärde jag mig att sticka, vi hade picknick utanför husen och sedan var det stickcafé. Väldigt mysigt och trevligt. Även denna dag slutade med att vi kollad på Idol.
 
Torsdag: På schemat stod det bibel. Så vi hade vår första bibellektion. Det var super intressant. Vi diskuterade tro och sådant. Är spänd på vad som komma skall med denna kursen. Vi diskuterade även boken senare på dagen. Jag börjar komma in i den mer och mer nu. Den är faktiskt bra. Sedan var vi i gympasalen och spelade lite olika saker. Sedan hängde vi i skogshöjden. Dock var det inget idol men men.. Vi hade härligt sällskap i alla fall. 
 
Fredag: Livsåskådning ocj religion hade vi. Även detta var kul och intressant. Vilket jag verkar tycka om allt just nu. Vi får se hur det är i fortsättningen. Dagen var ganska sp chill. Vi åt hemagjord pizza, kollade på tv, film och hade det mysigt. Sedan var den dagen över.
 
Lördag: Denna dag var mesta dels lugn. Jag tog sovmorgon vilket var super skönt. Sedan tog jag det lugnt hela dagen. Vi åt lasange och senare på kvällen åkte vi in till Jönköping och hängde på Centrum (nattklubb). Där var jag billig ska jag säga. Eftersom att jag är nykterist så drack jag enbart vatten. Så det kostade inte för mig. Det var en super trevlig och kul kväll. Men man var trött när vi kom hem vid 20 i 3.
 
Söndag: Jag fick ca 5 och 1/2 timmes sömn. Sedan gick jag upp och drog iväg till kyrkan. Det var en bra gudstjänst och jag trivdes verkligen där. Vi var i Pingstkyrkan här i Mullsjö. Efter detta gick vi till Landhs konditori och fikade. De var super gott och inte allt för höga priser. Vid 5 gick jag på mitt första Zumba pass. Det var roligt, jobbigt och krävande. Vilket det ska vara. Efter det åt vi Hamburgare och kollade på tv. 
 
Det var min vecka! 
Jag hoppas att vi ses nästa gång som jag uppdaterar.
Ha det gott!
Visa fler inlägg