Göteborg levererade igen

Igår var jag, Desirée, Jonatan och Mamma i Göteborg på våran årliga resa. Det blev ganska så spontant men det blev en bra dag. Vi började dagen med att fika på Haga. Som vi alltid gör. Sedan gick vi runt lite i affärer. Jag köpte inte så mycket saker. Det blev två par solglasögon nu när jag äntligen hittade några. Är det bara jag som har super svårt med att hitta solglasögon? Jag köpte även några pennor och ett sudd som typ aldrig tar slut. Vi får se hur det funkar.
 
Vi köpte mat på Donken (så speciellt) och åt nere vid hamnen. Det var super mysigt. Vädret var så bra. Vi gick runt i kjol och kortbyxor hela dagen. Jag hade en långärmad på mig när vi var stilla men annars klarade man sig utan detta också. Så bra jobbat med vädret Göteborg.
 
 
Desse sa att jag skulle ta lite söta bilder på henne. Detta blev resultatet. Jag tycker att både hon och Jonatan är super söta på dessa bilderna.
 
 
Ännu flera bilder från hamnen. Vi gick även runt och satt inte bara och åt där.
 
 
 
 
 
 
 
Vi tog en liten promenad till Trädgårdsföreningen också. Det var super mysigt och vackert. Jag är sjukt imponerad över storleken på dessa näckrosbladen. De är enorma. Det fanns en skylt där det stog rör dem ej för de kan gå sönder. Som Desse eller Ester sa så blir man ju mer lockad när det står så än om det inte hade gjort det. 
 
 
 
Göteborg är en väldigt fin stad. Det är supermysigt att åka dit på sommaren. Men nu var denna resa över. Snart ska jag hjälpa pappa att bygga på vår balkong. Får se om det går. Även hoppas på att vi inte trillar ner. Det är ju sjukt högt upp och nu har vi inte något räcke för tillfället. Det är det som är påväg upp nu.  
 
Hoppas att ni har en fortsatt bra sommar och njuter så hörs vi nästa gång jag hittar något att dela med er.
KRAM
 
 
3 kommentarer
publicerat i Resor
Taggar: Båt, Camilla Lindbom, Desirée Lindbom, Desse, Göteborg, Jonatan, Jonatan Lindbom, Mamma, Mysigt, shoppa, trädgårdsföreningen
Visa fler inlägg