Trender som jag inte skulle hoppa på men gjorde ändå

Hejsan Svejsan!
Jag tänkte att jag skulle dela med mig av lite "trender" som jag sa en STORT Nej till men ändå hoppade på i slutändan..
 
Nr. 1 - Låga Converse
Jag sa att jag aldrig skulle skaffa låga Converse för jag tyckte det var snyggare med höga. Jag hade också fått för mig att man tappar dem för de var så låga. 
Men i sommras så köpte jag mig mina första låga Converse och jag älskar dem.
 
Nr. 2 - Knuten med halva håret.
Detta sa jag att jag aldrig skulle ha för mitt hår bara skulle trassla sig. Men jag hade fel, eller det trasslade sig lite men det är super najs. Nu har jag det hela tiden.
 
Nr. 3 - Hål i Jeansen
Här var jag skeptisk för att jag ansåg att det var onödigt. Men ju mer jag ser dem, desto mer gillar jag dem. Det är super snyggt.
 
Nr. 4 - Målade ögonbryn
Jag började måla mina ögonbryn för ca 6 månader sedan. Jag tyckte inte att det var nödvändigt. Jag tycker fortfarande inte att det är nödvändigt. Man ska få se ut hur man vill och inte bry sig om vad andra säger. 
 
Nr. 5 - Vans
Detta var något som alla hade och jag hade bara bestämt mig för att jag inte ville ha det. Men jag hade fel även här. Jag är ägare av två par nu. Oups..
 
Nr. 6 - Två flätor
Jag har tyckt att jag ser fånig ut i två flätor. Att jag ser mycket yngre ut än vad jag är. Att jag ser barnslig ut. Men jag tycker att det är super skönt och snyggt. Nu har jag dock släppt det och hoppat på den trenden också. 
 
Nr. 7 - Hål i övredelen av örat. 
Detta har jag också tyckt varit snyggt. Men jag var alltid skeptisk. Det gjorde ont, var obekvämt och massa annat. Min syster tog ett sådant hål och jag blev avundsjuk. Så jag gjorde det också och ångrar mig inte.
 
 
Nr. 8 - Tofflor
Dessa tofflor asså. Jag har haft som princip att man ska ha dessa inomhus. Sedan började alla ha dem ute och springa runt i. Jag blev trött på att behöva ta på mig mina vanliga skor, så jag testade tofflorna. Nu har jag också dem ute.
 
Nr. 9 - Crop Tops
Jag tycker verkligen att Crop Tops är snygga. Det fanns en anledning till att jag inte använde dem. Det var för att jag tyckte jag var för tjock för att kunna ha dem på mig. Men nu känner jag mig mer bekväm och äger nu 5 stycken. Det kanske bllir fler i framtiden.
 
Hoppas att det var intressant att läsa. 
Ha det gott!
 
Visa fler inlägg