Förlåt, förlåta & förlåtelse

Häromdagen kollade jag på denna Youtube video som jag länkar här ner. Detta konto och Signe Anna som driver den är så inspirerande och rolig att kolla på. Rekommenderar starkt! Denna video har fick mig att tänka och jag kände att jag ville skriva om detta till er. 

I denna video pratar hon om att vikten av att säga FÖRLÅT och FÖRLÅTA. I bibeln står det att man ska säga förlåt eller förlåta oavsett om personen som har gjort dig något har sagt förlåt. Denna text riktar sig inte bara till den som är troende. Oavsett vad du tror eller inte tror på så är det lika skönt att få en förlåtelse eller lätta på sitt hjärta genom att ge förlåtelse.

Jag förstår hur svårt det kan vara att be någon om förlåtelse som man kanske inte tycker förtjänar det. Jag har kämpat med detta och kämpar fortfarande med att göra det. Men något som jag också har lärt mig är att det känns så mycket bättre efter man har gjort det. 
Även om du inte får ett förlåt tillbaka så har du ändå visat att du tar ditt ansvar och att du är den större personen i detta.

Nu kanske du sitter och kommer på någon som du borde be om ursäkt till eller som du vill ska be dig om ursäkt, eller så kanske det är så att du behöver be dig själv om ursäkt. Om så är fallet så uppmanar jag dig att skicka ett meddelande till denna person och berätta att du förlåter dem för vad som än har hänt oavsett om det var igår eller för 10,20,30 år sedan. Sitter du där nu och tänker vad snackar hon om? Jag kommer inte på en enda person! Om så är fallet så är det helt okej, vad skönt för dig att du känner så. 

Nu när jag skriver detta så inser jag hur luddigt och kanske till och med fånigt detta låter men jag uppmanar er alla att kolla på denna video och lyssna på vad Signe Anna säger. Mycket av det som ni precis har läst är väldigt likt det hon säger. Men jag tycker verkligen att det är tänkvärt.

Hur skönt hade det inte varit att avsluta detta år som har varit tungt, jobbigt och speciellt för många med att lätta på hjärtat, få lite avslut och gå in i det nya året utan detta!?

Jag hoppas att ni har fått med något utav detta, om inte så vill jag ändå säga tack för att du läste. Till sist vill jag säga att om ni känner att jag har gjort något som ni vill avsluta och som ni gärna hade velat att jag bad om ursäkt för så hör av er om jag inte har hört av mig till er. Förmodligen har jag inte förstått att ni upplevde det så som ni har gjort och i så fall vill jag verkligen be er om genuin ursäkt.

Ni får ha det så bra och ta hand om er.

Puss och Kram 😘

 
 
0 kommentarer
publicerat i Kristen tro, Livet;
Taggar: Förlåt, Förlåta, Förlåtelse, Kristen, Signe Anna, Signe Anna youtube, Youtube, kristen tro
Visa fler inlägg