What’s going on in my life?

Hejsan hoppsan gänget! 

Här sitter jag och lyssnar på podd på ett tåg påväg till Sävsjö med ett stop i Nässjö på 30 min och har tråkigt. Då tänkte jag att man kanske kan uppdatera här. Det va ju ett tag sedan! 

Som ni vet om ni läste mitt senaste inlägg vet att jag pluggar och senast jag skrev så höll vi på med möbler. Dessa skulle ställas ut på Möbelmässan i Stockholm v.6. Detta skedde och vilken respons vi fick. Det var mycket positivt angående vår monter. Temat var ju att vi skulle göra möbler utifrån diskriminerings lagen. Jag, Stina och Josefine gjorde en möbel som heter Semi. Den representerar de olika klasskillnaderna som finns i samhället. Tre stolar som representerar varsin klass arbetarklass, medelklass och överklass. När de står på varsin sida om boxen är de separata men när de står jämte varandra så binds de samman så som vi tycker att samhället ska vara. Därav namnet Semi som betyder binda samman! 
(null)

(null)

Tack vare responsen vi fick så ska vi på måndag (imorgon) åka upp till Stockholm igen och ställa ut vår möbel på Studio L2 mellan den 16 mars - 13 april. Det är så spännande och sjukt och anledningen att jag åker till Sävsjö just nu. Vi åker från Sävsjö alldeles för tidigt imorgon för att köra upp möbeln. Så om ni har vägarna förbi Stockholm under dessa datum så kolla gärna in den!

(null)
Utöver detta så är det Examensarbete och snart praktik som gäller. Det är mycket nu men snart är det klart. Vilket är med en skräckblandadförtjusning inombords! Vad händer till hösten? Det återstår att se helt enkelt! 

(null)

Så detta var uppdateringen för denna gång! Vi hörs någon annan gång. När det nu blir återstår att se! 
Kram! ❤️
Visa fler inlägg